Click aici pentru lista de coduri CAEN eligibile pentru cursuri si workshop-uri!

Persoane de contact: Irina Isacila – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate managerilor / antreprenorilor – Telefon 0757.110.238 sau Madalina Sauciuc – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate specialiștilor din departamentele HR) – Telefon 0757.110.236

SERVICII DE CONSILIERE, MENTORING ȘI CONSULTANȚĂ PERSONALIZATĂ

Dacă ai încredere în învățarea continuă, dacă dorești performanțe mai înalte pentru tine, echipa și compania ta și ai participat la cursurile Academiei ADV, aplică pentru programul de coaching!

Acest program se adresează organizațiilor ce vor să crească performanțele și calitatea echipelor, precum și managerilor și antreprenorilor interesați de îmbunătățirea substanțială a rezultatelor echipelor pe care le conduc.

Nu vom avea lecții de predat. Vom lucra împreună cu tine sau echipa ta, astfel încât va obține îmbunătățiri ale comportamentelor, nivelului de implicare, flexibilității și creativității.

Obiectivele le vei stabili tu, iar performanța va fi a ta și a echipei tale. Noi vom fi acolo spre a te sprijini. Coaching-ul de echipă, oferit de către Academia ADV, va face să duci performanța acolo unde îți dorești.

• Dacă dorești să beneficiezi, tu sau echipa ta, de servicii de consiliere, mentoring și consultanță personalizată, în mod gratuit, din partea unui expert în coaching, completează formularul de înscriere disponibil aici

Coachingul devine din ce în ce mai cunoscut și practicat, având rezultate excelente în toate domeniile: de la business la viața privată, de la parenting la leadership, de la setarea obiectivelor până la debarasarea de obiceiuri neproductive sau găsirea scopului în viață.

Pachet Coaching individual

Pachet Coaching de echipa

Obiectiv:

 • Sprijin în realizarea a 5 planuri strategice pe termen lung pentru 5 întreprinderi/firme din sectoarele economice cu potențial competitiv din regiunea Nord-Est, ca urmare a sesiunilor de consiliere, coaching management oferite prin proiect;
 • 10 ore de consiliere individuală/activități tip ”manager coach” prin diferite mijloace (face to face, skype sau telefon) pentru 5 persoane care asigură managementul strategic din 5 companii/firme diferite din sectoarele economice cu potențial competitiv de la nivelul regiunii Nord-Est;

Eligibilitate: Acest serviciu este acordat în mod gratuit pentru 5 reprezentați de companii din Regiunea Nord Est care au participlat la cursurile Academiei ADV.

Ce vei obține, prin coaching?

 • Clarificarea viziunii strategice şi a misiunii companiei
 • Crearea unui plan de implementare sistemică şi eficace a strategiei
 • Dobândirea de instrumente și tehnici practice cu aplicabilitate imediată, pentru a crește performanța echipei tale și a companiei pe termen lung
 • Creșterea nivelului de implicare, de înrolare a membrilor echipei în obiectivele companiei, ceea ce este esențial pentru succes;
 • Te face să înțelegi dinamica echipei tale si cum poate funcționa ca un întreg.

Mai mult, coaching-ul va contribui la dezvoltarea abilităților tale de leadership și la modul în care lucrați în echipă.

Obiectiv:

 • 3 sesiuni de facilitare a performanțelor organizaționale în vederea dezvoltării abilităților de interacțiune, colaborare și parteneriat între liderii de organizații/companii/firme și între membrii unor departamente diferite din cadrul acestora, din cadrul a 3 întreprinderi/companii diferite din sectoarele economice cu potențial competitiv din regiunea Nord-Est.

Compania ta primește până la 24 de ore de coaching, fără costuri suplimentare.

Eligibilitate: 3 echipe (formate din 2-3 angajați) provenite din 3 companii diferite care au participat la cursurile Academiei ADV.

Experții Academiei ADV vor facilita sesiuniile de coaching în baza provocărilor reale și curente ale firmelor reprezentate în program.

Sesiunile vor aborda, în principiu:

 • Valori individuale și organizaționale;
 • Provocări strategice ale companiilor;
 • Identificarea, (auto)evaluarea și dezvoltarea abilităților de leadership ale antreprenorilor și membrilor echipelor selectate;
 • Rolurile într-o echipa de afaceri;
 • Comportamente individuale și organizaționale pentru succesul afaceri

Vor utiliza, ca tehnici și metode:

 • Coaching de echipă
 • Coaching individual
 • ARL – Action, Reflection, Learning – o metodă extrem de puternică în armonizarea și creșterea eficacității echipelor, utilizată la nivel global de către organizațiile care țintesc înalta performanță;

• Se pot înscrie doar managerii și antreprenorii din firmele și companiile active în județele din Regiunea Nord-Est cu activitate în unul din cele 6 domenii de activitate – verifică codurile CAEN aici

Termenul de înscriere este 1 FEBRUARIE 2019.

Între 15 decembrie 2018 și 1 februarie 2019 va avea loc etapa de selecție a celor 5 persoane care vor beneficia de sesiuni de management coaching și a celor 3 echipe din 3 companii/organizații care vor beneficia de sesiuni de facilitare a performanțelor organizaționale.

Selecția se va realiza în baza unui chestionar de evaluare a nevoilor individuale și organizaționale și a unui interviu on-line programat cu unul din experții noștri în coaching.

Experti in coaching

Dan Berinde

 •   Coach și consultant cu peste 20 de ani de experiență profesională în a preda și a practica managementul în poziții manageriale din diferite industrii, s-a format în coaching în cadrul LIM-Leadership în International Management, USA.
 • 15 ani a condus firme în diverse industrii, în cadrul unor ample procese de schimbare și restructurare. A format oameni și echipe cu viziune de dezvoltare și performanţă.
 • În formarea echipelor înalt performante foloseşte metodologia Action –Reflection – Learning, deprinsă în colaborarea cu LIM.
 • În formarea în coaching, este partener in cadrul Coaching Partners, un proiect de suflet și bucurie.
 • O vorba ce surprinde bine viziunea lui Dan este „Dacă vrei să construiești un vas, nu bate oamenii la cap să strângă lemn, nu le trasa sarcini și nu le da de munca ci, mai curând, vorbește-le despre imensitatea nesfârșită a mării.” – Antoine de Saint-Exupery.

Paul Adrian COSTIN – Bucuresti

 • Paul si-a dedicat timp consistent pregatirii in 3 din cele mai apreciate Universități din țară: Universitatea Politehnică București (Diplomă de Inginer), Academia de Studii Economice  din București (Diploma de Master în Dezvoltarea Economică a Intreprinderii) și Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca (perfecționare în Optimizarea Performanței Profesionale prin Consultanță și Coaching Cognitiv – Comportamental , noțiuni avansate).
 • Aceste studii sunt completate de titlul de MBA – emis de Ministerul Francez pentru Învățământ Superior și Cercetare, obținut în urma absolvirii cursurilor Conservatoire National des Arts et Metiers.
 • Coach, trainer, consultant cu peste 25 de ani de experiență profesională. Membru asociat al Asociatiei Romane pentru Coaching și membru fondator al şcolii ”COACH pentru campioni”.
 • De peste 10 ani face coaching cu antreprenori, leaderi, manageri, echipe funcţionale, OAMENI care au identificat SCHIMBAREA și HOTĂRAREA de a acționa în sensul reușitei.

Costel CORAVU – Bucuresti

 • Autor al cărții “STOP CONFUZIEI – tot ce este nevoie să știi și Wikipedia nu îți poate spune despre cum să ai claritate și succes”, Costel este coach acreditat PCC  ICF, specializat în Coaching de Echipa prin metodologia Action Reflection Learning, ca Leader în Învățare în cadrul International Coaching Academy și ca  Formator de Formatori  în cadrul Agentiei Naționale de Calificari.
 • După o experienţă de 15 ani de “luptă“ în tranşeele managementului în mari corporaţii internaţionale, în care şi-a câştigat o bună reputaţie, Costel a susținut până acum peste 2000 de ore de coaching, dintre care circa 60% cu grupuri si echipe si 40% cu persoane individuale.
 • Expert în cadrul unor proiecte cu finanțare europeana în formarea profesorilor din liceele din România ca facilitatori de învățare,  Costel este una dintre persoanele care contribuie permanent la creşterea nivelului de profesionalism în coaching, prin supervizarea unora dintre evenimentele organizate de Asociaţia Română pentru Coaching Profesionist- ARCPro (www.coaching-arc.ro) şi prin contribuţia sa ca Mentor Coach în antrenarea celor care vor să devină coachi profesionişti.
 • Ca Membru al Colegiului Director şi Preşedinte al ARCPro in perioada 2012 – 2013 si respectiv 2014 – 2015 , Costel a contribuit la înscrierea în Codul Ocupațiilor din România a ocupaţiei “specialist în activitatea de coaching” şi la crearea standardului ocupaţional pentru coachii profesionişti din România.

Proiectul “Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est” va fi implementat pe o perioadă de 12 luni (18.05.2018 – 17.05.2019), fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020