Curs Excel Intensiv

Click aici pentru lista de coduri CAEN eligibile pentru cursuri si workshop-uri!

Persoane de contact: Irina Isacila – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate managerilor / antreprenorilor – Telefon 0757.110.238 sau Madalina Sauciuc – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate specialiștilor din departamentele HR) – Telefon 0757.110.236

Perioada: 15 – 16 martie 2019
Loc de desfășurare: Palas Congress Hall, Iași
Tip de certificat obținut: emis de S.C. Pro Management S.R.L.
Formator: Aurora – Alexandra MIHUȚ RUSE, Trainer certificat Microsoft

Tematica

  • Modulul 1 – Interfața Microsoft Office Excel
  • Modulul 2 – Oganizarea datelor
  • Modulul 3 – Sortarea și filtrarea datelor
  • Modulul 4 – Formatarea condiționată
  • Modulul 5 – Tabele pivot
  • Modulul 6 – Funcții și formule

Mentiune: Participanții sunt rugati sa vina la curs cu laptop-urile personale.

Despre Aurora:

Interactivitate, eficiență și atmosferă relaxată – trei valori ce definesc lecțiile de Excel susținute de Aurora.

Având o experiență de peste 4 ani de predare, a observat nevoile și problemele cu care se confruntă cursanții în activitatea profesională zilnică. Astfel, a creat un curs ce pune accentul pe participarea activă a acestora. Aplicațiile practice folosite pentru exemplificarea noțiunilor teoretice prezentate constituie răspunsul la întrebările primite în cursurile anterioare sau în cursul respectiv.

Particularitatea cursurilor sale este reprezentată de dinamismul cu care adaptează fiecare lecție în funcție de feedback-ul primit din partea participanților. Astfel, niciun curs nu este identic cu un altul, cursantul putând să ia parte de mai multe ori la un curs și să descopere ceva nou de fiecare dată. Obiectivul cursului de Excel este ca la final participanții să plece cu soluții la problemele din activitatea lor curentă și să micșoreze timpul de rezolvare a lor, mărind astfel eficiența.

Totodată, fiind o persoană sociabilă, Aurora își dorește ca lecțiile să fie susținute într-o atmosferă colegială sau, de ce nu, prietenoasă. Consideră că ceea ce invațăm cu plăcere, nu putem uita!

Proiectul “Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est” va fi implementat pe o perioadă de 12 luni (18.05.2018 – 17.05.2019), fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020