Curs Legator Manual

CURS LEGATOR MANUAL (IN POLIGRAFIE SI ATELIERE SPECIALE)

18-22 Noiembrie 2019, Iasi, Romania

Conditii de inscriere: Participantii trebuie sa fie absolventi ai  invatamantului general obligatoriu (10 clase), in scoli profesionale, licee industriale

Locul de desfasurare: sediul Fundatiei „Alaturi de Voi” Romania, str. Bazinelor nr. 5, sat Uricani, com Miroslava, jud. Iasi (vis-à-vis de Antibiotice)

Curricula:  cursul este de initiere, 40 ore si abordeaza informatii, conform standardului in domeniu, legate de SSM, aprovizionarea cu materie prima, pregatirea locului de munca, organizarea activitatii, pregatirea fasciculelor, asamblarea filelor, brosarea, executarea scoarțelor, executarea carților legate, filetarea cartilor, poleirea, introducerea cartilor in supracoperta, confectionarea mapelor, confectionarea albumelor pt fotografii etc.

Program: Cursul se desfasoara timp de 5 zile, zilnic 8 ore/zi,. Pregatirea teoretica este de 12 ore iar cea practica de 28 ore – partea practica se realizeaza in atelierul de legatorie manuala al fundatiei;

Costul cursului: 805 lei/persoana (pentru mai multe persoane din aceeasi institutie care participa la curs se acorda reducere). In pret intra: formarea, suportul de curs, plata formatorilor, examinarea finala, certificatul de absolvire. Nu asiguram transportul, cazarea sau masa participantilor.

 

In cazul in care achitati integral taxa de participare cu minim 10 zile inainte de inceperea cursului primiti un discount:

Iasi – in loc de 805 lei veti achita 670 lei. 

Beneficiați de inca o reducere preferențială după cum urmează:

  • 65 lei reducere, dacă veniți la curs împreună cu o cunoștință;
  • Pentru grupele mai mari de 4 persoane din partea unui angajator, taxele de participare se negociază!

Contravaloarea cursului poate fi dedusa din impozitul pe profit sau venit al firmei. In cazul in care compania are peste 50 de angajati, contravaloarea se poate deduce inclusiv din taxa pe dizabilitate.

Cursul va fi organizat cu o grupa minima de 10 cursanti si maxima de 28 cursanti.

Inscrierea – se face pe baza de dosar,  si va contine urmatoarele acte:

  • Certificatul de nastere (copie),
  • Certificatul de casatorie (copie),
  • Copie dupa cartea de identitate,
  • Diploma de bacalaureat sau adeverinta din care sa rezulte absolvirea a 10 clase,
  • Formular de inscriere

Pentru inscrieri si informatii suplimentare privind desfasurarea acestui curs sunati-ne la numarul de telefon 0757.110236 sau completati acest formular.

inscrieri