Click aici pentru lista de coduri CAEN eligibile pentru cursuri si workshop-uri!

Persoane de contact: Irina Isacila – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate managerilor / antreprenorilor – Telefon 0757.110.238 sau Madalina Sauciuc – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate specialiștilor din departamentele HR) – Telefon 0757.110.236

Managerul de resurse umane este unul dintre specialiştii care se confruntă cu cele mai mari provocări în activitatea sa, pornind de la procesul de recrutare, evaluare şi selecţie de personal, salarizare şi stabilire strategii de motivare şi recompensare a angajaţilor, până la coordonarea departamentului de resurse umane, gestionarea situaţiilor dificile şi asigurarea unui mediu de muncă plăcut şi performant.

Competenţe dobândite:

  • Consilierea celorlalţi manageri în probleme de resurse umane;
  • Coordonarea desfăşurării activităţilor de resurse umane;
  • Coordonarea elaborării politicilor şi programelor de resurse umane;
  • Coordonarea personalului din departamentul de resurse umane;
  • Elaborarea strategiei de resurse umane;
  • Monitorizarea costurilor de personal;
  • Monitorizarea sistemului de relaţii de muncă al organizaţiei
  • Organizarea activităţii departamentului de resurse umane;
  • Reprezentarea departamentului de resurse umane.

Perioada de derulare:  12 – 14 octombrie 2018, 19 – 21 octombrie 2018

Număr de ore: 40 ore

Grup ţintă:

  • 20 specialiști angajați în departamentele de Resurse Umane din cadrul IMM-urilor din Regiunea Nord Est, cu activitate în sectoarele: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, procesarea alimentelor și băuturilor, sănătate și produse farmaceutice.

Tip de certificat obţinut:  certificat emis de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC)

Formatori:

Luminița Popa,  Director / Consultant Resurse Umane / Coach

Dan Berinde, Coach și fomator în coaching

Locatie: Centrul de conferinte Congress Hall, Palas Mall Iasi

Despre Luminița:

Cu o experienţă în domeniul resurselor umane de aproape 20 de ani şi în management de peste 12 ani, Luminiţa Popa şi-a început cariera într-un mare grup de firme, lucru care i-a facilitat accesul încă de la începutul carierei spre diverse proiecte de mare anvergură. O etapă importantă în dezvoltarea sa personală şi profesională a fost experienţa americană şi contactul cu o lume aparte, cea a vapoarelor de croazieră, o lume fascinantă în care și-a petrecut 4 ani și jumătate din viață. A revenit în țară în anul 2006 și din anul 2007 a condus firma Active Job Consulting, de care s-a despărțit în 2015. A înregistrat numeroase succese de-a lungul timpului, unul dintre ele fiind proiectul „Adaptabilitatea angajaților, succesul angajatorilor – ASA”, cu un grup țintă de 2646 de persoane – proiect finanțat prin fonduri europene, încheiat în 2013. Alte proiecte de referință sunt „CEO – Centru de excelență în ospitalitate” și „FACTOR – Fii activ în orașul tău!”, ambele finanțate prin fonduri europene, cu grup țintă peste 1200 persoane.

Luminița a înființat și primul Centru de dezvoltare personală pentru toate vârstele din Oradea, Centrul „Pro Cariere”, pe care îl conduce de 7 ani. De asemenea, este membru fondator și Vicepreședinte al Fundației Comunitare Oradea, în cadrul căreia activează ca voluntar permanent și are ca responsabilitate coordonarea unor proiecte precum: „Femina Oradea”, „11even Experiences”.

În prezent, Luminița conduce și dezvoltă propria companie, Corporactive Consulting SRL, pe care a înființat-o în 2012 și este, de asemenea, trainer și coach în cadrul companiei.

Despre Dan Berinde: Coach și consultant cu peste 20 de ani de experiență profesională în a preda și a practica managementul în poziții manageriale din diferite industrii, Dan s-a format în coaching în cadrul LIM – Leadership in International Management, USA, avându-l ca mentor pe Ernie Turner.

A condus firme în diverse industrii, în cadrul unor ample procese de schimbare și restructurare. A format oameni și echipe cu viziune de dezvoltare și performanţă.

În formarea echipelor înalt performante, Dan foloseşte metodologia Action – Reflection –  Learning, deprinsă în colaborarea cu LIM.

În formarea în coaching, este partener în cadrul Coaching Partners, un proiect de suflet și bucurie.

O vorbă ce surprinde bine viziunea lui Dan este „Dacă vrei să construiești un vas, nu bate oamenii la cap să strângă lemn, nu le trasa sarcini și nu le da de muncă ci, mai curând, vorbește-le despre imensitatea nesfârșită a mării.” (Antoine de Saint-Exupery).

Proiectul “Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est” va fi implementat pe o perioadă de 12 luni (18.05.2018 – 17.05.2019), fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020