Curs MiniMBA

Click aici pentru lista de coduri CAEN eligibile pentru cursuri si workshop-uri!

Persoane de contact: Irina Isacila – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate managerilor / antreprenorilor – Telefon 0757.110.238 sau Madalina Sauciuc – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate specialiștilor din departamentele HR) – Telefon 0757.110.236

Creşterea performanţei manageriale este unul dintre cele mai importante obiective ale managerilor şi antreprenorilor din întreaga lume, fiind cheia succesului în afaceri.

Prin intermediul cursului mini MBA, oferim managerilor şi antreprenorilor din Regiunea Nord Est, un cadru inteligent de specializare şi dezvoltare a competenţelor antreprenoriale, urmărind principii moderne de business, recunoscute şi utilizate la nivel internaţional.

Cu durata de 2 zile, într-o abordare profesionistă şi sustenabilă, programul sintetizează cele mai importante subiecte de Bussines Administration – Marketing, Vânzari, Productie, Logistica, Resurse Umane, ce vor fi susţinute de lectori experimentaţi, cu multiple specializări şi certificări.

Cursul mini MBA se adresează atât managerilor şi antreprenorilor interesaţi să-şi completeze experienţa şi perspectivele antreprenoriale, dar şi managerilor şi antreprenorilor aflaţi la început, interesaţi de iniţierea în dinamica managerială şi de conectarea la mediul de afaceri.

Despre Dan:

Coach și consultant cu peste 20 de ani de experiență profesională în a preda și a practica managementul în poziții manageriale din diferite industrii, Dan s-a format în coaching în cadrul LIM – Leadership in International Management, USA, avându-l ca mentor pe Ernie Turner.

A condus firme în diverse industrii, în cadrul unor ample procese de schimbare și restructurare. A format oameni și echipe cu viziune de dezvoltare și performanţă.

În formarea echipelor înalt performante, Dan foloseşte metodologia Action – Reflection –  Learning, deprinsă în colaborarea cu LIM.

În formarea în coaching, este partener în cadrul Coaching Partners, un proiect de suflet și bucurie.

O vorbă ce surprinde bine viziunea lui Dan este „Dacă vrei să construiești un vas, nu bate oamenii la cap să strângă lemn, nu le trasa sarcini și nu le da de muncă ci, mai curând, vorbește-le despre imensitatea nesfârșită a mării.” (Antoine de Saint-Exupery).

Despre Paul:

Paul și-a dedicat timp consistent pregătirii în 3 din cele mai apreciate Universități din țară: Universitatea Politehnică București (Diplomă de Inginer), Academia de Studii Economice  din București (Diploma de Master în Dezvoltarea Economică a Întreprinderii) și Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca (perfecționare în Optimizarea Performanței Profesionale prin Consultanță și Coaching Cognitiv – Comportamental, noțiuni avansate).

Aceste studii sunt completate de titlul de MBA – emis de Ministerul Francez pentru Învățământ Superior și Cercetare, obținut în urma absolvirii cursurilor Conservatoire National des Arts et Metiers.

Paul este coach, trainer, consultant cu peste 25 de ani de experiență profesională și, totodată, membru asociat al Asociației Române pentru Coaching și membru fondator al şcolii ”COACH pentru campioni”.

De peste 10 ani face coaching cu antreprenori, leaderi, manageri, echipe funcţionale, OAMENI care au identificat SCHIMBAREA și HOTĂRÂREA de a acționa în sensul reușitei.

Proiectul “Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est” va fi implementat pe o perioadă de 12 luni (18.05.2018 – 17.05.2019), fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020