05

Mar
2019

Înscrie-te la cursul de Manager de Inovare

Posted By : coldfire/ 376 0
Click aici pentru lista de coduri CAEN eligibile pentru cursuri si workshop-uri!

Persoane de contact: Irina Isacila – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate managerilor / antreprenorilor – Telefon 0757.110.238 sau Madalina Sauciuc – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate specialiștilor din departamentele HR) – Telefon 0757.110.236

Într-un mediu de afaceri în continuă dezvoltare, în care trebuie să depui un efort din ce în ce mai mare pentru a ramâne în fața concurenței, inovarea joacă un rol important. Având în vedere acest lucru, în perioada 5-7 aprilie și 12 – 14 aprilie 2019, Academia ADV organizează un curs de Manager Inovare adresat managerilor și antreprenorilor care activează în companii din regiunea Nord – Est.

Detalii suplimentare: http://academia.alaturidevoi.ro/curs-manager-inovare

5 Motive pentru a participa la cursurile Academiei ADV:

1. Sunt GRATUITE. Toate costurile de formare sunt acoperite de către organizatori, inclusiv cazarea pentru cei care nu sunt din județul Iași.

2. Sunt PLANIFICATE IN WEEKEND. Pentru a nu trebui să te invoiești de la serviciu.

3. Sunt PRACTICE. Cursurile noastre au un pronunțat caracter practic și cu aplicabilitate imediată.

4. Sunt RENTABILE. Angajatorul nu trebuie să aloce un buget special pentru formare, iar angajații valorifică competențele dobândite pentru creșterea afacerii.

5. Oferă NETWORKING. Ai posibilitatea să cunoști alți anterprenori și manageri din Regiunea Nord Est și să dezvolți posibilități de colaborare.

Grup țintă: 25 antreprenori și manageri din cadrul IMM-urilor din Regiunea Nord Est, cu activitate în sectoarele: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, procesarea alimentelor și băuturilor, sănătate și produse farmaceutice.

Inovarea este procesul prin care ideile noi se transformă în valori materiale destinate vânzării, deci, pieţei. În acest context, rolul managerului de inovare este foarte important. Acesta răspunde de exercitarea funcţiilor manageriale de identificare idei/soluţii noi, analiză, sinteză şi previziune, organizare, antrenare, coordonare, control-evaluare, precum şi de identificarea schimbărilor produselor / tehnologiilor / serviciilor în funcţie de mediul exterior.

Competențe dobândite

Elaborarea strategiei de inovare a firmei;
Implementarea planului de realizare a strategiei de inovare al firmei;
Coordonarea dezvoltării profesionale a echipei;
Coordonarea culegerii de idei creative;
Crearea unui sistem de gestiune a datelor privind ideile de inovare;
Elaborarea metodelor de valorificare a capitalului intelectual al firmei;
Evaluarea procesului de inovare;
Asigurarea continuităţii procesului de inovare.

Număr de ore: 40 ore

Loc de desfăşurare: Hotel Majestic, Iași

Preț curs: GRATUIT

Tip de certificat obţinut: certificat emis de Autoritatea Națională pentru Calificări

Înscrie-te la cursul de Manager de Inovare: http://academia.alaturidevoi.ro/curs-manager-inovare

 

Proiectul “Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est” va fi implementat pe o perioadă de 12 luni (18.05.2018 – 17.05.2019), fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020


Leave your comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.