Click aici pentru lista de coduri CAEN eligibile pentru cursuri si workshop-uri!

Persoane de contact: Irina Isacila – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate managerilor / antreprenorilor – Telefon 0757.110.238 sau Madalina Sauciuc – Expert recrutare grup tinta (pentru cursurile dedicate specialiștilor din departamentele HR) – Telefon 0757.110.236

Descriere workshop: 

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulţi manageri ai companiilor de top din întreaga lume, confirmă faptul că succesul companiilor lor se datorează angajaţilor şi că investiţia în menţinerea şi consolidarea echipei este cea mai de preţ.

Team-building-ul este una dintre cele mai eficiente metode de motivare a echipei şi de asigurare a coeziunii grupului, însă reuşita sa depinde de respectarea unor reguli de bază în proiectarea evenimentului şi de alţi câţiva factori importanţi.

În cadrul acestui workshop, specialiştii HR vor afla care sunt factorii care asigură succesul unui eveniment de tip team – building, vor contura profilul animatorului, vor analiza tipologia echipelor şi îşi vor completa mapa cu un set nou de activităţi inedite, indoor şi outdoor, menite să asigure atingerea obiectivelor de consolidare a echipei.

Competenţe dobândite:

Specialiştii departamentelor HR vor avea prilejul de a dobândi competenţe noi în direcţia proiectării, organizării şi derulării de team-building-uri, în acord cu nevoile organizaţionale şi cu particularităţile angajaţilor.

Perioada de derulare:

  • Workshop 1: 5 octombrie 2018
  • Workshop 2: 29 martie 2019

Număr de ore: 8 ore

Grup tintă: 40 specialiști angajați în departamentele de Resurse Umane din cadrul IMM-urilor din Regiunea Nord Est, cu activitate în sectoarele: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, procesarea alimentelor și băuturilor, sănătate și produse farmaceutice (20 participanţi / workshop).

Tip de certificat obţinut: emis de Fundația “Alături de Voi” România

Formatori: Diana Vasiliu (Fundaţia Alături de Voi Romania)

Locaţie: Centrul de conferinte Congress Hall, Palas Mall Iasi

Diana este formator şi manager resurse umane în cadrul Fundaţiei „Alături de Voi” România. Îi place să lucreze cu oamenii şi este pasionată de domeniul formării adulţilor. A obţinut acreditarea ca formator în anul 2007, însă povestea sa de trainer a început în urmă cu 16 ani, când a susţinut primul curs despre „Consilierea în prevenţie şi intervenţie”. De atunci a trăit experienţe frumoase în peste 500 ore susţinute în calitate de formator: cursuri pentru specialişti, cursuri pentru părinţi, workshop-uri, seminarii, conferinţe, team-building-uri.

Ştie că este vorba despre pasiune pentru activitatea de formare, pentru că a încercat de fiecare dată, cu fiecare curs susţinut, sentimentul satisfacţiei şi al lucrului bine făcut. Şi fiecare sesiune de curs a încheiat-o cu emoţia şi siguranţa faptului că a realizat ceva important împreună cu echipa de lucru şi cu participanţii.

 

Cred în calităţile fiecărui om în parte, dar şi în puterea echipei. Prin team-building ne descoperim şi redescoperim ca oameni, dar şi ca membri ai echipei. Activităţile inedite din cadrul unui team-building sparg rutina şi reînvie copilul din noi. Experienţele trăite într-un team-building sunt scânteia care dezvoltă şi uneşte echipa. Participarea ta la acest workshop te va ajuta să înţelegi de ce toţi angajaţii iubesc team-building-ul.” 

Proiectul “Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord-Est” va fi implementat pe o perioadă de 12 luni (18.05.2018 – 17.05.2019), fiind cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020